Interieur: Klassiek of modern?... Een eenvoudige keuze!

 

We kennen allemaal het gevoel .. kiezen tussen een klassiek of modern meubel , bij Meubelambacht een eenvoudige keuze ! 

Hebben we het even over Durlet , een van de merken uit onze collectie. Sinds 1966 heeft Durlet een ruime collectie aan designmeubelen. Design doet bij hen dienst als drijfveer, identiteit en filosofie, niet als modegril ! Wie Durlet zegt, zegt ook kwaliteit. De beste leersoorten en hoogwaardig textiel worden order per order zorgvuldig en met oog voor detail verwerkt in de Izegemse ateliers. Een mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap garandeert u de bekende degelijkheid.Het resultaat daarvan: tot in de details afgewerkte zitmeubelen. Tijdloze meubelen, voor u ontworpen door designers met wereldfaam. Grote projecten op maat of uw eigen 'Durlet': nooit seriewerk, vaak gepersonaliseerd, en altijd uniek.

Maar… er is meer , Vincent Sheppard om maar even iemand te noemen ! VincentSheppard is meer dan een persoon,Vincent Sheppard is een moderne firma die verfijnd Lloyd Loom meubilair produceert.  Met een knipoog naar het verleden en een traditie, maar met de voeten stevig in de éénentwintigste eeuw, streeft dit icoon ernaar om de beste te zijn. Vandaag heeft Vincent Sheppard het volledige productieproces in eigen handen en is het één van de toonaangevende fabrikanten van Lloyd Loom.

Of dan toch maar klassiek ? Ook dat kan u bij ons vinden, wat dacht u van Royal Antique Collection (RAC)? Een RAC meubel straalt immers warmte en kracht uit en is een combinatie van stijl en sobere eenvoud. De perfecte verhoudingen zorgen voor een unieke vormgeving. Deze eigenschappen maken dat het RAC meubel ideaal te combineren is in verschillende interieuren. RAC biedt de mogelijkheid om individuele woonwensen te vertalen in ruimtelijke creaties van allure met door uzelf samengestelde wandsystemen. Wandsystemen van RAC bieden, door een ruime sortering in elementen, de mogelijkheid een wandsysteem samen te stellen naar uw eigen ontwerp.

Uiteraard vergeten we ons eigen werk niet , want Meubelambacht  is een team collega’s die meubilair voor u creëren en indien nodig ook produceren zodat u ervan kan genieten!

 
Overzicht
 
 

SLAAPSTUDIO EN ATELIERS ZIJN VERHUISD NAAR MASTER MEUBEL

MEUBELAMBACHT DEFINTIEF GESLOTEN 

Everdongenlaan 1 (kruispunt Steenweg op Zevendonk) - 2300 Turnhout, BE

Onr: 0417.254.804 - contacteer ons nu via http://www.mastermeubel.be

 

Copyright © meubelamacht 2011 - Alle rechten voorbehouden

Provided by We-IT